Witam wszystkich forumowiczów. Jestem pacjentem i przyjacielem CM Mavit od 5 lat, mialem bardzo glęboki astygmatyzm i rozwarstwienie siatkówki, zostalem wyleczony, za co jestem ogromnie wdzięczny dr Danucie Horodyńskiej, dr Annie Galkowskiej- Genei, calemu zespolowi medyczno- technicznemu i dyrekcji kliniki.
Wszystkim zainteresowanym slużę informacjami z autopsji, co pomoże w podjęciu decyzji lub rozwianiu wątpliwości (jeżeli będę w stanie pomóc). Pozdrawiam.
natka
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:46
Ja też z przyjemnością przyłączę się do tematu. W Mavicie przeszłam zabieg korekty wzroku (-6,-5). Spotkałam się tam ze wspaniałą opieką-cierpliwą i profesjonalną doktor Kramasz oraz przesympatycznym Paniami pielęgniarkami, które dodawały mi otuchy przed zabiegiem
Jestem wdzięczna Mavitowi,że pozwolił mi lepiej patrzeć na świat Dziękuję! Natalia C.
Serdeczne podziękowania dla dr MARCINA ŚWITUŁY oraz całego personelu CM Mavit
za wspaniałą i profesjonalną opiekę.
Otrzymałąm serię zastrzyków do wnętrza oka z preparatu Lucentis, które powstrzymały rozwój choroby AMD.
Pozdrawiam. Wdzięczna pacjentka Barbara Janina Salwin
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 18:43 Podziękowania dla doktora Marka Rękasa
Dziękuję doktorowi za wspaniale wykonaną operację na zaćmę i jaskrę w szpitalu MSWiA w Warszawie, dzięki czemu odzyskałam możliwość lepszej egzystencji.
Z wyrazami szacunku
Anna Piasecka
Violetta
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 11:31 Wieczny remont
Ja mam odmienne zdanie. Profesjonalizm lekarzy i pielęgniarek jest niepodważalny ale co do samej kliniki mam zastrzeżenia. Mała ciasna duszna dziupla i wszechobecny plac budowy. Byłam tam z mamą kilkanaście tygodni temu i w zeszłym tygodniu. Nic się nie zmienia na lepsze. Hałas brud przeciągi. Remont trwa tyle co budowa stadionu narodowego. Prezes nie potrafi zadbać o wygodę pacjentów, którzy zostawiają tam spore pieniądze. Ja rezygnuję z usług Mavitu i przenoszę się do bardziej cywilizowanej placówki.
Z przykrością przyjąłem informację dotyczącą oceny przez Panią obecnie panującej sytuacji w placówce bielańskiej Centrum Medycznego MAVIT. Pragnę wyjaśnić Pani oraz naszym Szanownym Pacjentom, że już od 1 lipca będzie działać nowy Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT. Zdecydowaliśmy się na znaczną modernizację naszego ośrodka. Powstaje super nowoczesny blok operacyjny wraz z oddziałem szpitalnym. Dotychczasowy ośrodek zmieni także swój wygląd na jeszcze bardziej przyjazny dla Pacjentów. Kosztem kwoty ok. 5 mln złotych przeznaczonych na modernizację oraz ponad 4 mln złotych na sprzęt medyczny, zapewnimy naszym wiernym Pacjentom komfortowe leczenie oraz szeroki zakres wykonywanych zabiegów okulistycznych.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Pacjenci byli zadowoleni nie tylko z profesjonalizmu kadry medycznej lecz także z proponowanych specjalistycznych zabiegów oraz diagnostyki okulistycznej.
Bardzo żałujemy, że nie będzie Pani wśród naszych zadowolonych Pacjentów.
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:32 zadowolony pacjent
Witam! Przeszłam operację korekcji wzroku w Centrum Mavit w 2008 roku w placówce na Bielanach (metoda LASIK). Od operacji minęły już ponad 2 lata i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem zadowolona zarówno z obsługi personelu jak i efektów operacji. Dodam, że aktywnie uprawiam sport a operacja wykluczyła mnie z tej aktywności jedynie na miesiąc:) Ostatnio będąc u okulisty, (w związku z ciążą oraz zapytaniem o poród naturalny), Pani doktor nie znalazła najmniejszego śladu na oku po wykonanym zabiegu. Nie ma też żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego.
Polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum