Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Maciej
Czw Cze 22, 2006 16:22
Zadowolony pacjent
Autor Wiadomość
Sikor 

Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 01:58   Zadowolony pacjent

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem pacjentem i przyjacielem CM Mavit od 5 lat, mialem bardzo glęboki astygmatyzm i rozwarstwienie siatkówki, zostalem wyleczony, za co jestem ogromnie wdzięczny dr Danucie Horodyńskiej, dr Annie Galkowskiej- Genei, calemu zespolowi medyczno- technicznemu i dyrekcji kliniki.
Wszystkim zainteresowanym slużę informacjami z autopsji, co pomoże w podjęciu decyzji lub rozwianiu wątpliwości (jeżeli będę w stanie pomóc). Pozdrawiam.

natka 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:46   

Ja też z przyjemnością przyłączę się do tematu. W Mavicie przeszłam zabieg korekty wzroku (-6,-5). Spotkałam się tam ze wspaniałą opieką-cierpliwą i profesjonalną doktor Kramasz oraz przesympatycznym Paniami pielęgniarkami, które dodawały mi otuchy przed zabiegiem :-)
Jestem wdzięczna Mavitowi,że pozwolił mi lepiej patrzeć na świat :-D Dziękuję! Natalia C.

Elżbieta Zawadz

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 19:20   Wdzięczna pacjentka.

Serdeczne podziękowania dla dr MARCINA ŚWITUŁY oraz całego personelu CM Mavit
za wspaniałą i profesjonalną opiekę.
Otrzymałąm serię zastrzyków do wnętrza oka z preparatu Lucentis, które powstrzymały rozwój choroby AMD.

Pozdrawiam. Wdzięczna pacjentka Barbara Janina Salwin

moja Babcia

Wysłany: Sro Sty 20, 2010 18:43   Podziękowania dla doktora Marka Rękasa

Dziękuję doktorowi za wspaniale wykonaną operację na zaćmę i jaskrę w szpitalu MSWiA w Warszawie, dzięki czemu odzyskałam możliwość lepszej egzystencji.
Z wyrazami szacunku
Anna Piasecka

Violetta 

Wysłany: Czw Maj 20, 2010 11:31   Wieczny remont

Ja mam odmienne zdanie. Profesjonalizm lekarzy i pielęgniarek jest niepodważalny ale co do samej kliniki mam zastrzeżenia. Mała ciasna duszna dziupla i wszechobecny plac budowy. Byłam tam z mamą kilkanaście tygodni temu i w zeszłym tygodniu. Nic się nie zmienia na lepsze. Hałas brud przeciągi. Remont trwa tyle co budowa stadionu narodowego. Prezes nie potrafi zadbać o wygodę pacjentów, którzy zostawiają tam spore pieniądze. Ja rezygnuję z usług Mavitu i przenoszę się do bardziej cywilizowanej placówki.

admin
Site Admin

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 21:53   

Witam,

Z przykrością przyjąłem informację dotyczącą oceny przez Panią obecnie panującej sytuacji w placówce bielańskiej Centrum Medycznego MAVIT. Pragnę wyjaśnić Pani oraz naszym Szanownym Pacjentom, że już od 1 lipca będzie działać nowy Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT. Zdecydowaliśmy się na znaczną modernizację naszego ośrodka. Powstaje super nowoczesny blok operacyjny wraz z oddziałem szpitalnym. Dotychczasowy ośrodek zmieni także swój wygląd na jeszcze bardziej przyjazny dla Pacjentów. Kosztem kwoty ok. 5 mln złotych przeznaczonych na modernizację oraz ponad 4 mln złotych na sprzęt medyczny, zapewnimy naszym wiernym Pacjentom komfortowe leczenie oraz szeroki zakres wykonywanych zabiegów okulistycznych.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Pacjenci byli zadowoleni nie tylko z profesjonalizmu kadry medycznej lecz także z proponowanych specjalistycznych zabiegów oraz diagnostyki okulistycznej.

Bardzo żałujemy, że nie będzie Pani wśród naszych zadowolonych Pacjentów.

Z poważaniem,
dr Andrzej Mądrala / Prezes Zarządu

babsik

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:32   zadowolony pacjent

Witam! Przeszłam operację korekcji wzroku w Centrum Mavit w 2008 roku w placówce na Bielanach (metoda LASIK). Od operacji minęły już ponad 2 lata i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem zadowolona zarówno z obsługi personelu jak i efektów operacji. Dodam, że aktywnie uprawiam sport a operacja wykluczyła mnie z tej aktywności jedynie na miesiąc:) Ostatnio będąc u okulisty, (w związku z ciążą oraz zapytaniem o poród naturalny), Pani doktor nie znalazła najmniejszego śladu na oku po wykonanym zabiegu. Nie ma też żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego.
Polecam!

Odpowiedz do tematu